MVDS 11 september

Mooie opkomst bij deze eerste maandag in het kader  van de “Maand Van De Sportclub”! Volgende maandag (18 september) schenken we opnieuw extra aandacht aan blessurepreventie!

RTS op wieltjes

Op zondag 24 september nodigen we jullie uit voor een gezellige fietstocht in het Waasland en een avontuurlijke zoektocht in het maïsdoolhof van Sinaai. Onze hoofdsponsors trakteren ons onderweg met een natje en een droogje.

Iedereen is welkom! Inschrijven kan tot 11 september op deze pagina. We kijken uit naar jouw gezelschap!

Maand van de sportclub

In het kader van de maand van de sportclub organiseert Running Team Sinaai twee trainingen waarbij het er een tikkeltje anders aan toe gaat dan normaal. We leggen die avonden extra nadruk op een goede opwarming, kern en cooling-down. We sluiten af met een korte stabilisatietraining.
Na de training kan iedereen genieten van een lekker stukje fruit, aangeboden door de club!

Wanneer: maandagen 11 en 18 september om 19.30 uur
Waar: sporthal Ter Beke (we sporten uiteraard wel buiten)

Ben je jogger en nog geen lid van RTS? Kom dan zeker eens langs!

Finaleloop Start To Run 2017

Woensdagavond 17 mei sloten we onze Start To Run mooi af met een finaleloop. Meer dan 40 lopers slaagden en kregen hun diploma.

Ook in deze editie werden beginnende joggers gedurende tien weken twee keer per week begeleid door jogbegeleiders. Samen hebben ze hun beste beentje voorgezet om 5 kilometer ononderbroken te lopen.

Het bestuur hoopt van harte dat de (start to) runners de loopmicrobe te pakken hebben gekregen en nu minstens 1 maal per week ons komen vergezellen op training. Als bestuur waren we trouwens heel tevreden over deze groep, een groep met heel wat potentieel.

Start to run!

Maandag 13 maart 2017 startte onze vijfde start to run!

Gedurende 10 weken worden 57 beginnende joggers, 2 maal per week door enkele erkende jogbegeleiders, begeleid om aan het eind van deze 10 weken 5 km ononderbroken te kunnen lopen. De trainingssessies variëren hiervoor van zo’n 20 tot 45 minuten.

Wij wensen iedereen veel succes toe!

Startfoto start to run 2017

Laureaten 2016

Gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering, overschouwden wij met onze leden het voorbije jaar, blikten we vooruit en werden de laureaten in de bloemetjes gezet. Hierna de uitslag van de klassementen “RTS Lid van het jaar” en “RTS Lid in de kijker”:
 
RTS Lid van het jaar 2016
1. Erwin De Waele
2.Nathalie De Vylder
3.Ronny Smet
4.Claudia Paelinck
5.Luc Lahaye
6. Elisabeth Van Mele
7.Rita Gerlo
8.Gino Van Eetvelt
9.Sophie Van Dun
10.Carine Van De Walle
 
RTS Lid in de kijker 2016
1.Joakim Van Gasse
2.Ronny Smet
3.Melissa Van Eetvelt
4.Nathalie De Vylder
5.Gino Van Eetvelt
Proficiat aan Erwin De Waele en Joakim Van Gasse! Erg knap gedaan!
Wie legt hen dit jaar het vuur aan de schenen? 🙂
Bij deze willen wij ook de schenkers van prijzen bedanken:
Johan Croes (Deco Croes), Heidi Van de Velde (Hhaarstudie), Didier Verlee (Aankoopsportvoeding.be) en Pascale Janssens (Parfumerie Pascale).
De foto’s zijn te vinden via deze link.

Joakim Van Gasse en Erwin De Waele