Laureaten 2017

Gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering / nieuwjaarsreceptie, overschouwden wij met onze leden het voorbije jaar, blikten we vooruit en werden de laureaten in de bloemetjes gezet. Hierna de uitslag van de klassementen “RTS Lid van het jaar”, “RTS Lid in de kijker” en het nieuwe klassement “RTS Start to runner”:
 
RTS Lid van het jaar 2017
1. Claudia Paelinck en Nathalie De Vylder
3. Nicole Kindt
4. Ronny Smet
5. Elisabeth Van Mele en Rita Gerlo
7. Sophie Van Dun
8. Luc Lahaye
9. Carine Van De Walle
10. Sylvie Claessens
 
RTS Lid in de kijker 2017
1. Joakim Van Gasse
2. Ronny Smet
3. Melissa Van Eetvelt
4. Sylvia Claessens

5. Gino Van Broeck

RTS Start to runner 2017
1. Guy Van Peer
2. Jo Verbraeken

3. Inge De Vylder

Proficiat aan Claudia Paelinck, Nathalie De Vylder, Joakim Van Gasse en Guy Van Peer! Erg knap gedaan!
In 2018 vallen deze laatste 2 klassementen weg (dat van de Start to runner tijdelijk). Het klassement van RTS Lid in de kijker wordt vervangen door een RTS Criterium. We selecteerden zorgvuldig 14 lokale wedstrijden, waar je telkens 1 punt mee kan verdienen. Neem een RTS-lid aan 8 of meer wedstrijden deel, dan valt deze in de prijzen! Meer info via deze link.

Nieuwjaarsreceptie RTS

Tradities zijn er om in ere te houden. Het glas heffen op een nieuw loopjaar is er zo eentje!

Op 27 januari 2018 nodigt RTS jullie vanaf 19 uur graag opnieuw uit in Het Dorpspaleis in Sinaai, niet enkel om te klinken op het nieuwe jaar, maar ook om met jullie terug te blikken op 2017 (zoals dat hoort voor een algemene ledenvergadering).

Naast het bekendmaken van de laureaten “RTS-lid in de kijker” en “RTS-lid van het jaar” hebben we nog enkele verrassingen in petto… Zo komt er een BV zijn loopervaringen met jullie delen, geven we aan iedereen een RTS kleinood weg, en voorzien we een leuke afterparty. Dresscode voor de avond is “black with a touch of gold”!

Nieuw dit jaar:
We vragen 5 euro/volwassene, hetgeen op de avond zelf meteen in drankbonnetjes wordt teruggegeven.

Infoboekje oktober – november – december

Ons nieuwe infoboekje is zopas van de persen gerold!

Klik op de cover om te lezen

Je zal merken dat er een aantal zaken gewijzigd zijn. Om het infoboekje fris te houden, hebben we beslist om een stuk van de terugkerende informatie enkel nog bij te houden op de website. Op deze manier kan je die info altijd snel terugvinden op een centrale plaats. Het gaat om:

Daarnaast is ook de rubriek van lid in de kijker aangepast. Zo kom je nog iets meer te weten over onze collega RTS’ers en mogen de leden in de kijker zelf een training uitkiezen (zie kalender).

Vanaf volgend jaar zal er een nieuwe rubriek toegevoegd worden aan het infoboekje. Hiervoor zal ook het extra te verdienen punt met RTS op wieltjes van pas komen. Hierover meer op de nieuwjaarsreceptie op 27 januari!

RTS op wieltjes

Op 24 september organiseerden we voor de eerste keer RTS op wieltjes. Een fietstocht van zo’n 25 kilometer voerde ons langs 3 van onze sponsors. Met veel enthousiasme en onder een stralende zon vertrokken we vanaf het maïsdoolhof in Sinaai in 2 groepen naar Carl Stuer, Ann Van Hende en Heide Van de Velde. Bij de sponsors werden we met open armen onthaald en verwend met allerlei hapjes en drankjes. Naast al het lekkers kregen we ook een beter inzicht in de activiteiten van onze sponsors. Zo konden we o.a. bij Ann Van Hende de gloednieuwe winkel bewonderen die bovendien mee vorm is gegeven door Carl Stuer. Na de 3 tussenstops reden we terug richting het maïsdoolhof waar jong en oud een zoekspel kon spelen en samen een glaasje klinken op een meer dan geslaagde dag.

We willen bij deze nog eens alle deelnemers en sponsors van harte bedanken voor jullie deelname en enthousiasme!

MVDS 11 september

Mooie opkomst bij deze eerste maandag in het kader  van de “Maand Van De Sportclub”! Volgende maandag (18 september) schenken we opnieuw extra aandacht aan blessurepreventie!

Maand van de sportclub

In het kader van de maand van de sportclub organiseert Running Team Sinaai twee trainingen waarbij het er een tikkeltje anders aan toe gaat dan normaal. We leggen die avonden extra nadruk op een goede opwarming, kern en cooling-down. We sluiten af met een korte stabilisatietraining.
Na de training kan iedereen genieten van een lekker stukje fruit, aangeboden door de club!

Wanneer: maandagen 11 en 18 september om 19.30 uur
Waar: sporthal Ter Beke (we sporten uiteraard wel buiten)

Ben je jogger en nog geen lid van RTS? Kom dan zeker eens langs!