Annulering trainingen voor 4 weken

Gezien de negatieve evolutie van de recente coronasituatie hebben we als bestuur beslist om de trainingen vanaf heden alvast voor 4 weken te annuleren. De trainingen zullen dus ten vroegste op 16 november worden hervat.

We hebben deze beslissing genomen met het oog op enerzijds de medische risico’s, maar anderzijds ook de ingrijpende praktische gevolgen op persoonlijk en professioneel vlak van een verplichte quarantaine. Vanuit de contact tracing kunnen namelijk ook lopers die samen gelopen hebben met een besmet persoon in verplichte quarantaine worden geplaatst.

Aangezien met deze nieuwe maatregelen de trainingen te onregelmatig zijn kunnen doorgaan, hebben we ook beslist om geen RTS in de kijker in 2020 uit te reiken. We vinden het uiteraard heel jammer om deze beslissing te moeten nemen, maar we doen dit met jullie gezondheid als grootste focus. Uiteraard willen we jullie wel motiveren om te blijven lopen. De kilometervreter zal dan ook extra in the picture worden geplaatst, met de nodige prijzen hieraan gekoppeld… Hierover volgt meer nieuws via de nieuwsbrief.