Kledij

In samenwerking met Runners’ Lab hebben we een webshop gestart waar jullie niet alleen de clubkledij, maar ook allerlei loopaccessoires kunnen vinden (rugzak, tas, arm sleeves…). Uiteraard allemaal met het mooie RTS-logo! Als merk kozen we voor Craft, waarmee het bij RTS allemaal begon.

Hoe gaat het in zijn werk?
Via deze link kom je rechtstreeks op de webshop terecht. Een andere mogelijkheid is door te zoeken op “RTS” in de zoekbalk van shop.runnerslab.be. Maak je keuze en bestel. Nadat je online hebt betaald ontvang je een bevestigingsmail van Runners’ Lab. Vanaf 50 euro wordt je bestelling gratis thuis geleverd, anders betaal je 6 euro verzendkosten. Afhalen in de winkel is ook mogelijk en is uiteraard gratis.

Het bestelsysteem wijst zichzelf uit maar er is ook een chatbox waar je vragen kan stellen tijdens het bestellen.

Enkele handige tips
Je kan er voor kiezen om je voornaam op de kledij te laten drukken. Dit kost 3 euro extra per kledingstuk. Voeg dan het item “extra RTS bedrukking van jouw naam” toe aan je winkelmandje en pas het aantal aan naargelang het aantal stuks waarop je wil dat jouw naam gedrukt wordt. Antwoord daarna op de bevestigingsmail van je bestelling met vermelding van de correcte naam die gedrukt moet worden. Andere opmerkingen i.v.m. de bedrukking van je naam kan je ook via antwoord op de bevestigingsmail doorgeven.

Ben je niet zeker welke maat je moet kiezen? Bekijk dan zeker even deze maattabel.

Graag eerst passen?
Door de Corona-maatregelen kan je momenteel enkel op afspraak (en individueel) gaan passen in de winkel in Zwijndrecht. Vermeld bij het maken van de afspraak dat het is om clubkledij van RTS te passen.

Naast het uitgebreide aanbod op de webshop zijn er nog steeds RTS-buffs en mutsen (merk Kalenji) verkrijgbaar aan 5 euro/stuk. Stuur hiervoor een mailtje naar katja@runningteamsinaai.be.

Onze gloednieuwe webshop (klik op de afbeelding om te openen)