Kledij

Trainen bij RTS en schitteren op wedstrijden doe je natuurlijk het liefst in cluboutfit!
Daarom hebben we in samenwerking met Runners’ Lab een webshop waar jullie niet alleen de clubkledij maar ook allerlei loopaccessoires kunnen terugvinden. We kozen hierbij voor kwalitatieve kledij van het merk Craft. Alles wordt uiteraard voorzien van het mooie RTS-logo.

Hoe gaat het in zijn werk?
Via deze link kom je rechtstreeks op de webshop terecht. Maak je keuze en bestel. Nadat je online hebt betaald ontvang je een bevestigingsmail van Runners’ Lab. Vanaf 50 euro wordt je bestelling gratis thuis geleverd, anders betaal je verzendkosten.

Je outfit personaliseren
Voor 3 euro extra kan je ook jouw naam op de kledij of accessoires laten drukken. Typ de gewenste naam in het daartoe bestemde veld en rond je bestelling verder af.

De juiste maat kiezen
Bij elk kledingstuk op de webshop is een maattabel voorzien. Bekijk deze zeker als je twijfelt over de maat. Bedrukte kledij kan namelijk niet worden geruild.

Onze webshop (klik op de afbeelding om te openen)

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties in verband met onze clubkledij? Graag een mailtje naar katja@runningteamsinaai.be.

Naast het uitgebreide aanbod op de webshop zijn er nog steeds RTS-buffs en mutsen (merk Kalenji) verkrijgbaar aan 6 euro/stuk. Bestel deze heel makkelijk online en wij brengen jouw bestelling mee naar de training.