Actie bij Caluwé & Partners

  1. Heb ik alle verzekeringen die ik nodig heb?
  2. Ben ik niet over- of onderverzekerd?
  3. Betaal ik niet teveel?
  4. Wie helpt me als ik schade heb? 
  5. Heb ik genoeg voor een zorgeloos pensioen?

Dit zijn maar enkele van de vele vragen die we ons vaak stellen, of zouden moeten stellen. 

Bij Caluwé & Partners stellen ze deze vragen ook écht. Door je echt te leren kennen, weten wat je bezighoudt, wat je dromen zijn,… alles willen ze weten! Omdat ze curieuzeneuzen zijn? Neen, maar enkel zo kunnen ze een financieel- en beschermingsplan op jouw maat maken.  Want ons doel is hetzelfde: een zorgeloos leven waarin we onze dromen kunnen waarmaken.

Is jouw portefeuille nog up-to-date? 

Contacteer Mathias voor een gratis en vrijblijvende checkup via het mailadres mathias.caluwe@pv.be

Gebruik de code “RTS”, en geniet van de laagste premie die wij kunnen bieden.

Psssst: voor iedereen die de code “RTS” gebruikt en minstens 3 contracten start via ons kantoor, zal ook de RTS-clubkas er beter van worden.