Activiteiten

Doorheen het jaar organiseert RTS sportieve en niet-sportieve activiteiten. Een aantal zijn ondertussen echte klassiekers geworden. Hieronder vind je meer informatie over deze activiteiten:

Nieuwjaarsloop

De eerste training van het jaar houden we traditioneel kort, en sluiten we af met een glaasje cava of fruitsap.

Nieuwjaarsreceptie

Op een zaterdag in januari komen we samen in het Dorpspaleis te Sinaai om te klinken op het nieuwe jaar, en heel wat leden en sponsors in de bloemetjes te zetten.

Coopertest

Op de eerste pistetraining van het jaar kunnen leden deelnemen aan een coopertest, deze valt in februari. Later in het jaar, in september, kunnen ze proberen hun afgelegde afstand op die 12 minuten te verbeteren.

Familiedag

RTS is een gezellige club waar iedereen welkom is. Dat zetten we graag extra in de verf op onze familiedag, waarin een thema of activiteit centraal staat.

RTS Bokkenloop

De Bokkenloop is intussen een begrip in het Waasland en omstreken. Met verschillende afstanden, een breed deelnemersveld en hopen ambiance is het een fijne wedstrijd die steeds veel lopers en supporters aantrekt.

Meer info vind je op www.rtsbokkenloop.run.

Start to Run

We hebben als Running Team Sinaai al vele malen een Start to Run georganiseerd, en zo heel wat mensen aangezet tot méér beweging/sport. Op deze pagina ontdek je alles over onze volgende Start to Run die we organiseren.

Bieptest

1 x per jaar, meestal in de maand juni organiseren we een bieptest. Je kent deze test mogelijk ook als de shuttle run test, afzien geblazen!

Kerstmutsenloop

We sluiten het trainingsjaar in (Kerst)stijl af. Elk lid mag met een kerstmuts op komen trainen, na de training trakteren we op een lekker warm drankje…