Formulier inschrijving

Formulier voor nieuw RTS-lidmaatschap

*
*
*
*
*
 / 
 / 
*
*
 - 
*
 - 
*
*

Lid worden van RTS kost € 37.

  • Vanaf 1 september vermindert het lidgeld voor het lopende jaar met 10 euro, dus dan betaal je als nieuw lid 27 euro.
  • Nieuwe leden die aansluiten tussen 1 november en 31 december betalen nog 10 euro voor de verzekering van het lopende jaar. Vanaf 1 november kan je ook reeds betalen voor de volgende jaargang. Wil je enkel voor het lopende jaar nog lid worden op bv. 18 november, dan betaal je 10 euro. Wil je ook meteen aansluiten voor de volgende jaargang, dan betaal je op die datum 47 euro.

De ‘familiekorting’ geldt voor de grote gezinnen bij RTS (je dient dus ook op hetzelfde adres te wonen). De prijzen zijn dan 37 euro – 37 euro – 27 euro – 27 euro - gratis.
Dus vanaf het 3e lid in het gezin betaal je 10 euro minder en het 5e lid kan gratis worden ingeschreven.

Het lidgeld kan betaald worden via de Europese overschrijving op BE08 0016-3091-0813 .

(Gelieve als mededeling uw naam en ‘lidgeld RTS’ te vermelden)

Het lidmaatschap is pas definitief na storting van het lidgeld op ons rekeningnummer. Na de ontvangst van uw lidgeld op de clubrekening bent U verzekerd en ontvangt U kortelings het attest voor de tussenkomst van het ziekenfonds.

RTS neemt de privacy van haar leden serieus. Alle gegevens die door de leden worden verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij zullen deze informatie niet verhuren, verkopen, uitlenen, noch op een andere wijze openbaar maken.

Heeft U nog vragen contacteren ons via email, telefoon of spreek ons aan voor of na de trainingen op maandag en woensdag.


Gelieve u hieronder akkoord te verklaren met het intern reglement. U kunt het hier nalezen.

*

We vragen tevens om je akkoord te verklaren met onze privacy-verklaring. U kan dit hier nalezen.

*