Welkom

Bedankt Ilse!

Met spijt in het hart willen we jullie informeren dat Ilse beslist heeft om niet langer deel uit te maken van ons bestuur. Ook als begeleidster stopt ze. Vanwege de moeilijke combinatie met haar privé en professioneel leven, is het voor haar jammer genoeg niet meer haalbaar. Ilse is iemand die haar engagement altijd voor 100% wil tonen en dat lukt op dit moment niet meer voor haar. Hier hebben we uiteraard begrip voor.

Ilse kwam in 2015 bij het RTS bestuur en zette er bijna 4 jaar lang haar beste beentje voor. Ze was een belangrijke schakel in ons team en we willen haar dan ook heel erg bedanken voor haar inzet van de afgelopen jaren! Gelukkig blijft Ilse wel lid van RTS en zien we haar dus zeker nog op training. 

De rest van de bestuursploeg gaat uiteraard met onverminderd enthousiasme door :-)! 

Met sportieve groeten,
Frank, Matthieu, Didier, Katja, Bart en Wim

Ilse werd uiteraard in de bloemetjes gezet!

8e Bokkenloop lokt zon en veel volk

De Bokkenloop zit er weer op, en opnieuw mochten we een mooi aantal lopers verwelkomen! Ruim 40 kids liepen voor eeuwige roem in één van onze kids runs. Bijna 250 atleten tekenden present op één van onze drie wedstrijden. Het was een zonnige, bij momenten warme editie, met heel wat knappe prestaties en mooie winnaars.

Hieronder vind je alvast de uitslagen op de drie afstanden:
– 5,4 km
– 10,8 km
– 10 miles

Hierbij mooie foto’s van de loop:
Album Gino Dhanis
Album Joakim Van Gasse
Album Eric Kellens
Album Brenda Van Osselaer Kidsloop
Album Brenda Van Osselaer (aankomst volwassenen)
Album Geert Vantienen

Memorial Jean Van Eetvelt kleurt RTS-rood

Net als vorig jaar is de Memorial Jean Van Eetvelt de opener van ons RTS Criterium. Het criterium is aan zijn tweede editie toe, alsook deze wedstrijd. Het werd een topeditie, mede dankzij het mooie lenteweer, maar uiteraard ook door opnieuw een vlekkeloze organisatie! Proficiat aan onze organiserende leden Gino Van Eetvelt, Melissa Van Eetvelt, Joakim Van Gasse, Michiel Van Gasse en Erwin Vervaet!

Heel wat RTS-leden trokken naar Sint-Pauwels. 2 afstanden stonden op het menu: een 5 km en een 10 km. We verdubbelden het aantal RTS’ers van vorig jaar (vorig jaar 13 op de 5 km en 6 op de 10 km).

RTS huldigt zijn laureaten

Zaterdagavond 26 januari ging onze nieuwjaarsreceptie door. Vorig jaar was het thema ‘Gold’, deze keer kozen we voor ‘fluo’. Het kon hier en daar dus wel eens de foute kant op gaan… Een klein overzicht over 2018 werd gegeven door voorzitter Frank. Hij besprak ook de cijfers en gelukkig: we zijn niet alleen op sportief maar ook op financieel vlak een gezonde club! Matthieu deed dan weer de plannen voor 2019 uit de doeken. Daaruit mocht blijken dat we verder doen op ons elan om ook van 2019 opnieuw een plezant sportief jaar te maken!

Uiteraard werden, zoals elk jaar, enkele leden in de bloemetjes gezet. Guy Van Peer werd “lid van het jaar” 2018, nadat hij in 2017 ook reeds “start to runner van het jaar” werd. Sterk! Wie houdt hem in 2019 tegen? Hij mocht trouwens een erg mooie waardebon ontvangen voor een Functional Movement Screening bij Fysio Dynamics!

Maarten Beirnaert (Fysio Dynamics) en Guy Van Peer

Ook knap van Ronny Smet, Gino Van Broeck en Claudia Paelinck. Zij zijn onze eerste finishers van het nieuwe RTS Criterium en liepen op die manier onze loopclub in de kijker! Meer info over dit criterium vind je hier.

De laureaten van het RTS Criterium

RTS For Life

Zaterdagavond 8 december stonden we met 27 RTS’ers klaar voor de City Trail te Lokeren. We schreven ons in via Emiliani, een woon- en dagvoorzieningscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Heel de organisatie was er trouwens ten voordele van goede doelen.

Ondanks de regen werd het een leuke en unieke ervaring!