RTS for Life

De Warmste Week van Studio Brussel – Music for Life komt dit jaar voor het eerst naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck. Dat is op een boogscheut van Sinaai, dus dé kans om ons als loop- én vriendenclub van onze mooiste en vrijgevigste kant te laten zien.

Het plan is om op woensdagavond 20 december van Sinaai naar Puyenbroeck te lopen, in verschillende groepen en afstanden. We starten tussen 19u15 en 19u45 en plannen in Puyenbroeck aan te komen rond 20u45. Terugkeren doen we via carpooling (meer info hieronder).

Met deze actie willen we geld inzamelen voor Auti-voetbalclub Waasland, een vzw voor kinderen van 6 tot 21 jaar met autisme, ADHD en aanverwante stoornissen die graag willen voetballen. De club zet zich niet alleen hard in voor de ontwikkeling van de kinderen, maar ijvert ook om een netwerk van auti-voetbalclubs uit te bouwen, en auti-voetbal als een A-sport te laten erkennen door de overheid.

We willen deze organisatie graag helpen hun doelen te realiseren. We stellen hiervoor een bedrag van 10 euro/persoon voor, maar iedereen is vrij om te doneren wat hij/zij wil. We maken onze actie trouwens open voor iedereen, ook niet-leden! Trommel dus je familie, vrienden en collega’s op om mee te lopen! Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wel vragen we dat iedereen zich op voorhand inschrijft, en aangeeft wat hij/zij wenst te doneren.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Tot woensdag!


Praktische puntjes

Er zijn vier groepen met verschillende snelheden en afstanden:

Uur  en plaats
samenkomst
Afstand Snelheid
(km/u)
Groep 1 19u15, Sporthal Ter Beke 14 km 11
Groep 2 10
Groep 3 19u30, Keysershof 11 km 9
Groep 4 19u45, Bistro Den Bascuul 8 km 8

Elke groep zal rond 20u45 aankomen in Puyenbroeck (groep 2 vertrekt een vijftal minuutjes voor groep 1).

Bij een avondloop staat veiligheid voorop. Daarom is het verplicht om een lichtje bij te hebben en bij voorkeur ook fluorescerende kledij te dragen. Kleed je ook voldoende warm!

De terugweg zal via carpooling gebeuren. In het inschrijvingsformulier kan je aangeven of je een wagen in Puyenbroeck zal hebben, en hoeveel vrije zitplaatsen je hebt. Na het afsluiten van de inschrijvingen (15 december) zullen we bekijken of we voor iedereen vervoer kunnen voorzien. Hierover zal dan de nodige communicatie volgen.