Kom even mee sporten, zonder verdere verplichting!

Running Team Sinaai verwelkomt iedereen die op een gezonde manier wil sporten. Het maakt niet uit of je al jaren kilometers maalt, of nog maar net de loopmicrobe te pakken hebt; of je wil groeien naar een bepaald doel, of gewoon loopvrienden zoekt, of je gewoon een wandeling wilt doen. Je bent welkom!

We durven stellen dat onze aanpak uniek is in de regio. Met liefst 5 loopgroepen zorgen we dat elke loper aan zijn trekken komt. Daarbij varieert de snelheid van gemiddeld 7,7 km/u tot 11,5 km/u en de duur van 45 tot 60 min. En dat allemaal door de rustige straten en landelijke wegels van Sinaai en omgeving. In 2022 zijn we ook met een wandelgroep gestart voor zij die (tijdelijk) niet kunnen of mogen lopen, en voor degene die gewoon in beweging willen zijn/blijven.

Af en toe wijken we eens af van ons patroon. Zo trekken we één keer per maand naar de vernieuwde piste van Stekene en organiseren we zowel in het voor- als najaar een reeks duurlopen op zondag. Tot slot verkennen we in de zomermaanden juli en augustus mooi parcoursen in de wijde omgeving. Voor al deze sportieve activiteiten doen we beroep op een mooie groep begeleiders. Sommigen onder hen zijn gediplomeerd, allen zijn ze enthousiast en vastberaden om iedereen een fijne training te bezorgen.

Klinkt dat allemaal te mooi om waar te zijn? Check dan gerust eens wat onze leden zeggen over RTS, of beter nog: kom even langs op één van onze trainingsmomenten om het zelf te testen. We verzamelen elke maandag en woensdag om 19u30 aan sporthal Ter Beke, en geven je graag wat extra uitleg rond de werking. Je kan trouwens drie keer mee trainen zonder verdere verplichting.

Laat via onderstaand e-mailadres gerust weten wanneer je de eerste keer wenst te komen trainen. Zo kunnen we maximaal rekening houden met jouw komst!

Graag tot snel!

Het RTS bestuur

info@runningteamsinaai.be