Bedankt Matthieu!

Wij kregen het ontslag van Matthieu Verlee door als bestuurslid van RTS. Uiteraard vinden wij dit als bestuur erg jammer en zal dit een verlies betekenen voor ons als club. Maar geen paniek, we blijven er samen voor zorgen dat RTS leeft en blijft leven.

Matthieu startte in 2011 samen met Werner Heymans en Didier Verlee de club op. Hij was voorzitter en ondervoorzitter en kwam met tal van leuke ideeën op de proppen, die we in de meeste gevallen ook een kans gaven .We willen hem als bestuur bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de club!

Matthieu aan het woord:

Beste leden van RTS

Ongeveer 13 jaar geleden kwam ik samen met Didier en Werner op het idee om een loopclub op te richten in Sinaai. Een idee dat tot op de dag van vandaag een goed idee bleek te zijn. In de afgelopen jaren heb ik samen met de rest van het bestuur heel wat verwezenlijkt (start to run’s, Bokkenlopen, loopgroepen met verschillende niveaus, familiedagen, nieuwjaarsrecepties en onlangs nog de opstart van een wandelgroep, etc..). Dingen waar ik heel fier op ben.

Nu is de tijd gekomen om de prioriteit aan andere dingen te geven, daardoor heb onlangs mijn ontslag gegeven als bestuurslid van de club. Ik weet dat ik de club in goede handen achterlaat en dat Katja samen met haar team er voor zal zorgen dat deze club de komende jaren nog steeds de club zal zijn die jullie zo graag zien. Als persoon ben ik iemand die steeds 100% het beste van zichzelf wilgeven en als dit dan door omstandigheden niet meer kan dan zet ik liever een stap opzij.

Ik blijf wel nog actief als begeleider bij de club en zal natuurlijk de club steeds een warm hart blijven toedragen. Ook is dit voor mij nog geen definitief afscheid en laat ik de optie open om misschien later terug te keren als bestuurslid (als ze me dan nog willen natuurlijk ;-)).

Verder wens ik jullie allemaal nog veel loopgenot bij de tofste club van het Waasland en tot op één van de volgende trainingen.

Sportieve groet
Matthieu Verlee
Begeleider/medeoprichter Running Team Sinaai