Bokkenloop 2020 wordt een virtuele editie!

Ook in deze tijden van ‘Blijf-in-uw-kot’ blijft RTS niet bij de pakken zitten en willen we jullie vanop een veilige afstand een leuke uitdaging geven. We organiseren voor het eerst een virtuele Bokkenloop

In de week van 11 mei kan je je beste beentje voorzetten op jouw afstand naar keuze (2,5km – 5km – 10km) op een parcours naar keuze. Ga je all-in of hou je het op een rustig loopje? Beide zijn mogelijk. Kies niet voor de 10 km wanneer je dit niet gewoon bent. Denk er aan dat een té intensieve inspanning jouw weerstand tegen het coronavirus kan verlagen. We willen met deze uitdaging zo veel mogelijk RTS’ers (en niet-RTS’ers) virtueel verenigen. Je bezorgt ons jouw resultaat via e-mail (runningteamsinaai@gmail.com) en wij maken de resultaten op. Foto’s van jouw loopje zijn uiteraard zeer welkom!

Op de flyer hieronder kan je alle details van onze virtuele Bokkenloop even nalezen. We willen jullie zeker vragen om zowel de verkeersregels als de Corona-maatregelen ten alle tijde te respecteren. 

Ps: noteer alvast 29 mei 2021 voor de 10de editie van de Bokkenloop.