Klassement RTS-Lid van het jaar 2021

Door het wegvallen van de nieuwjaarsreceptie hadden we besloten om via de nieuwsbrief en de facebookgroep stap voor stap het klassement van RTS-Lid van het jaar bekend te maken. De huldiging zal plaatsvinden op een nog te bepalen moment. Maar dat deze kanjers nog gehuldigd worden, dat is zeker! Hierna het klassement:

Uitzonderlijk hebben we nu ook een nummer 11 omdat er teveel leden zijn met een gelijk aantal punten.

11. Ons oudste lid en tevens ook één van de deelnemers aan onze recentste start to run. Ook één van de weinige mannen die mag luisteren naar wat de vrouwen te vertellen hebben in groep E. Met deze persoon is er altijd ambiance, Frans Baelemans!

10. Binnenkort wordt zij mama van een kleine spruit. Ze liep mee met haar zwangere buik tot op het einde, dikke chapeau. Ze neemt de leden in haar groep af en toe in de maelinck, haar naam Claudia Paelinck!

9. Ze is de mama van 2 van onze bestuursleden en staat steeds klaar voor ons tijdens de evenementen. Ook al is de winkel Maria Meirte er niet meer waar zij zo graag met haar groepje eens voor de vitrine ging kijken tijdens het lopen, het kan haar weinig schele, ze is geboren onder de naam Elisabeth Van Mele!

8. Ook deze persoon is een vast lid van groep E. Ze staat steeds klaar om in te springen waar nodig. Haar naam is moeilijk om iets te vinden wat hierop zal rijmen dus dacht ik alleen maar hoerééé, op plaats 8 staat Lieve Cassier!

7. De mannen in haar groep hebben er serieus hun werk mee. Bij slecht weer laat ze de moed soms een beetje zakken maar toch is ze heel veel gekomen wat haar van de top 10 deed dromen. Haar enthousiasme laat ons soms wat daveren, hier is Justine Van Havere.

6. Nog niet zo heel lang geleden hielp ze ons uit de nood en sindsdien is ze een vaste begeleider van groep C. Ze is ook al vele jaren een vaste waarde bij RTS. Met haar erbij rekenen we ons vaak rijk, ze is geboren onder de naam Maxime Varewyck!

5. Het is tijd voor onze top 5. Hij is al jaren een vaste waarde binnen RTS en tevens ook als begeleider. Naast lopen is hij ook op de fiets actief. Elk jaar wordt hij steeds in onze top 10 vermeld en voor zijn kleindochter is hij haar grote held, Gino Van Eetvelt!

4. Ook op haar kunnen we steeds rekenen en ook zij was bereid om ons team van begeleiders te vervoegen. Als je haar ziet lopen gaat ze heel goed vooruit, bijna zoals een haas. We kennen haar onder de naam, Dominik Maes!

3. Op de 3e plaats en dus het podium gehaald vinden we deze vrouw. Je kan haar meestal in de supermarkt vinden, dat is dan ook haar job. Ze laat zich heel graag horen, door haar hoor je zelfs soms met moeite de wind, haar naam Nicole Kindt!

2. Nummer twee, een heel mooie plaats. Je moet het hem maar eens vragen, de string van RTS heeft hij al veel gedragen. Hij komt voor een training zelfs helemaal terug van de zee en als hij er nog niet is zeggen we op de vraag kunnen we training al starten kordaat nee! Dit jaar geeft hij aan iemand anders de eer, zijn naam Guy Van Peer!

1. De nummer één dan. Waarschijnlijk voor de meeste geen verrassing. Sinds het hernemen van de trainingen vorig jaar is hij elke keer geweest, amai wat een beest! Hij is de vaste waarde van groep C en loopt daar graag met de vrouwtjes mee. Dit jaar mag hij zich tot RTS lid van het jaar kronen en daar gaan we hem binnenkort nog zeker voor belonen. Ik roep hier heel luid jouw naam om je te eren, ik voel het zelfs al in mijn kaken, en dat doe ik speciaal voor jou, Jo Verbraeken!