Lidmaatschap 2023

We zijn opnieuw in december beland. Dat betekent dat je jou opnieuw kunt inschrijven voor een extra jaar sportplezier bij RTS! ūüôā

2022 werd een jaar waarin we de beperkingen naar aanleiding van corona achterwege konden laten. Dat resulteerde in opnieuw tal van leuke RTS-activiteiten zonder al te veel zorgen, denk maar aan de zomerse RTS Bokkenloop, de leuke bowlingavond, de 2e editie van De Wase (Halve en Ultra) Marathon, enz.  

Ook van 2023 willen we iets moois maken. Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan in! 

Lid worden of jouw lidmaatschap hernieuwen kan erg makkelijk online.

Het stappenplan:
1. Ga naar deze link en vul jouw gegevens in.
2. Maak vervolgens de keuze uit het hoeveelste lid uit jouw gezin je inschrijft én verklaar je akkoord met zowel het intern reglement als met de privacyverklaring.
3. Je kunt ook aanduiden om lid te blijven of toegevoegd te worden aan de WhatsApp-groep.
4. Vervolgens kan je dit formulier indienen en betalen*.
5. Vul de sportmedische fiche in (1 x per 4 jaar, of wanneer er wijzigingen zijn gebeurd in je gezondheids- of fysische toestand).

* De prijs van het lidgeld bedraagt opnieuw 37 euro per persoon. Sporta doet er wel 1 EUR bij t.o.v. vorig jaar, maar wij behouden het lidgeld dus hetzelfde. Deadline inschrijven = 31 december.

Eind januari worden de attesten, nodig voor de tussenkomst van de mutualiteiten, verstuurd.

Je kunt trouwens op elk moment jouw gegevens inkijken in “mijn beheer” van Sporta. Inloggen doe je via deze link. Je vindt er ook enkele voordelen terug die Sporta aanbiedt!

We kijken alvast uit naar jouw gezelschap tijdens de wekelijkse trainingen en andere clubactiviteiten in 2023! 

Sportieve groeten

Katja, Frank, Matthieu, Wim, Jurgen, Bart en Didier
Bestuur RTS