post

Nieuwjaarsreceptie RTS met aankondiging nieuwe voorzitter

Op 21 januari konden we na enkele coronajaren eindelijk opnieuw onze nieuwjaarsreceptie organiseren. Deze editie was dan ook één met heel wat nieuwtjes. Zo zal Katja de fakkel overnemen van Frank als nieuwe voorzitter. Deze laatste werd tot ere-voorzitter benoemd en kreeg van de zaal een daverend applaus voor zijn jaren inzet voor de club. Katja Raets is als nieuwe voorzitter al sinds 2011 bij de club en heeft ook al enkele jaren als bestuurslid op de teller staan. Ze gaat haar nieuwe rol met veel enthousiasme aan. We willen als club Frank van harte bedanken voor zijn jaren inzet en wensen Katja heel veel succes!

Dat de club niet blijft stilzitten, blijkt ook door de aankondiging van enkele nieuwe initiatieven. Zo is er o.a. een nieuw concept en datum voor de RTS Bokkenloop. Deze zal in 2023 doorgaan op 19 augustus in samenwerking met de Volkssportfeesten.

Naar jaarlijkse gewoonte werden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook prijzen uitgedeeld aan enkele RTS’ers die zich in 2022 extra in de kijker gelopen hebben. Zo werd Guy van Peer lid van het jaar met een indrukwekkend aantal aanwezigheden op training. Jo Verbraeken werd 2de en Luc Lahaye en Dominik Maes deelden de 3de plaats. Luc Lahaye ging met nog een prijs aan de haal en won het RTS-criterium met het maximum van de punten. Proficiat aan Guy & Luc!