RTS huldigt zijn laureaten en begeleiders

Januari = tijd voor de nieuwjaarsreceptie en traditioneel ons moment om heel wat mensen te huldigen! We blikten zaterdagavond 27 januari terug op een geslaagd 2023 en klonken op het nieuwe jaar.

Onze begeleiders bedankten we met een lekkere portie chocolade, zonder hen geen RTS zoals we het nu kennen!

We huldigden de laureaten van het klassement ‘RTS lid van het jaar’, waarbij Jo Verbraeken de hoofdprijs in de wacht sleepte! Hij werd het al eens in 2021, maar mag zich nu ook over het jaar 2023 ‘lid van het jaar’ noemen. Proficiat Jo!

Liefst 3 ‘start to runners van het jaar‘ kregen een mooie (gouden) schoen, proficiat Laury Rogiers, Josefien Van Steerteghem en Guy Van Peer! Zij misten geen enkele start to run sessie, alsook nadien waren ze altijd van de partij.

De welverdiende RTS munten konden worden ingeruild voor mooie prijzen. RTS munten kunnen ook dit jaar verzameld worden, dit door mee te doen aan events uit het RTS loop- of wandelcriterium en/of door te helpen op één van onze events! In 2023 waren er 2 koninginnen van die RTS Munt! Wendy Aper en dochter Diewke Kerre hebben de eer om als eerste met die prijs weg te mogen lopen.

Op naar een fantastisch 2024!
Bedankt ook aan onze sponsors om dit mede mogelijk te maken!

De laureaten van 2023 !